1. Gamma Vas
  2. »
  3. Építőipari munkák
  4. »
  5. Festési munkák

Festés, mázolás

 

A kis kamrától a tornateremig.
A tisztasági festéstől az új felületig.

GARANCIÁVAL!

Ajtók, ablakok mázolása, külső homlokzatok festése, beltéri falak festése, kerítések, korlátok zománcozása!

Színessé tesszük otthonát!

Építkezik? Átalakít? Felújít? Profi csapatot keres?

A Gamma Vas Szociális Szövetkezet segít Önnek!

Vállalkozásunk több területen is otthonosan mozog, így a gyorsszolgáltatásoktól kezdve, a különféle karbantartási munkákon keresztül, épületüzemeltetési, építőipari munkákat is vállalunk. Utóbbi kategóriába sorolandó egyik szolgáltatásunk, a szobafestés.

A szobafestés általában nagy fejtörést okoz az embereknek. A probléma nem a szín kiválasztásában és megtervezésében rejlik, sokkal inkább abban, hogy hol lehet igazán jó szakembereket találni a munka elvégzésére. Miért fontos ez? Azért, mert nem szánjuk rá magunka minden évben festésre, így hosszú ideig kell együtt élnünk a mesterember munkájával.

A jó szakember a munkát alapos felméréssel, konzultációkkal, igényfelméréssel és tervezéssel kezdi. Ezután jöhet az alapanyag és az eszközök kiválasztása. Maga a festés a bútorok összepakolásával, fóliázásával, a padló befedésével, a szegélyek leragasztásával kezdődik. Fontos, hogy a szobafestés során kiemelt tényező legyen a tisztaság, hiszen a rászáradt festékfoltokat igen nehéz eltávolítani.

Rövid határidővel, garanciával, megbízható szakembergárdával vállalunk festés, mázolás, homlokzatfestés, kerítésfestés, szobafestés, tapétázás, lakkozás, és egyéb burkoló munkákat.
Szakképzett kollégáink és szakszerszámaink, berendezéseink biztosítják a gyors és hatékony munkavégzést.A festés mesterei
Festésre szorulnak a régen felújított falak? Vagy csupán egy kis változatosságra vágyik otthonában, melyhez új színeket választana a falakra? Akkor Ön egy hosszú folyamat előtt áll, hiszen a falfestés, és az azt megelőző előkészületek nem is olyan egyszerűek, mint ahogy gondoljuk.

Festés előtt mindenképp át kell gondolnunk néhány dolgot, hiszen éveken át az aktuálisan elképzelt látvány fog minket várni otthonunkban. Fontos tisztázni, hogy milyen színt tudunk elképzelni az adott helyiségbe, meleg színt szeretnénk vagy hidegebbet. Annak a színnek melyik árnyalatát, milyen dekorációt képzelünk még el a falra. Számtalan kérdés merül fel a festés során, így érdemes megfontolni, hogy mit is szeretnénk valójában. Az ötletek után jöhetnek a szoba méretek. Ez azért fontos, hogy tudjuk mennyi festékre lesz szükségünk. Ezután jöhetnek a színminták kiválasztása.
Végül, a festő szakemberek kiválasztása a legfontosabb feladat, hiszen hiába a jó szín, ha rosszul van kivitelezve a falfestés. Festő szakembereink szívesen segítenek ötletekkel, tanácsokkal, ha elakadt valamelyik lépésnél, és precíz, gyors munkával segítik otthona felújítását.

Ha minőségi munkára van szüksége, bízza kiváló festőinkre otthonát! Szolgáltatásainkkal kapcsolatos részletekkel és a festő árakkal kapcsolatban bátran keressen fel minket!


A tisztasági festés haszna
A festés folyamata általában nagy felfordulással, napokig elhúzódó munkálatokkal jár, ami megzavarja a megrendelő megszokott életét, napi rutinját. Létezik azonban egy módszer, amellyel jelentősen lerövidíthető a festés időtartama és még a falak is újjávarázsolhatóak.

A tisztító festés folyamata rövid időt vesz igénybe és a végeredmény friss színekben pompázó falak. A tisztító festésről azonban tudni kell, hogy nem egyenértékű a hagyományos festéssel. Olyan falfelület esetében alkalmazható, ahol nincsenek nagyobb sérülések a felületen, hiszen nem történik glettelés vagy hibajavítás csupán a meglévő festékrétegre kerül egy új, az eredeteivel megegyező színű új réteg.

A tisztító festés megfakult, elszürkült falak felújítására alkalmas, melyek nem igénylik a teljes újrafestést, de már vesztettek frissességükből, tisztaságukból.
Keressen minket bizalommal és festesse falait tapasztalt festő szakemberekkel! Szakmai kérdéseivel bátran forduljon munkatársainkhoz, készséggel segítünk Önnek!

Kérjen ingyenes ajánlatot festési, mázolási munkákra!

"Árak tekintetében minden egyes munkára, projektre személyre szabott az adottságokhoz igazodó optimális költségszámítást végzünk és adjuk meg ajánlatunkat."

Gamma Vas Szociális Szövetkezet