1. Gamma Vas
  2. »
  3. Építőipari munkák
  4. »
  5. Festési munkák

Festés, mázolás

 

A kis kamrától a tornateremig.
A tisztasági festéstől az új felületig.

GARANCIÁVAL!

Ajtók, ablakok mázolása, külső homlokzatok festése, beltéri falak festése, kerítések, korlátok zománcozása!

Színessé tesszük otthonát!

Építkezik? Átalakít? Felújít? Profi csapatot keres?

A Gamma Vas Szövetkezet segít Önnek!

A szobafestés általában nagy fejtörést okoz az embereknek. A probléma nem a szín kiválasztásában és megtervezésében rejlik, sokkal inkább abban, hogy hol lehet igazán jó szakembereket találni a munka elvégzésére. Miért fontos ez? Azért, mert nem szánjuk rá magunka minden évben festésre, így hosszú ideig kell együtt élnünk a mesterember munkájával.

Rövid határidővel, garanciával, megbízható szakembergárdával vállalunk festés, mázolás, homlokzatfestés, kerítésfestés, szobafestés, tapétázás, lakkozás, és egyéb burkoló munkákat.
Szakképzett kollégáink és szakszerszámaink, berendezéseink biztosítják a gyors és hatékony munkavégzést.Festésre szorulnak a régen felújított falak? Vagy csupán egy kis változatosságra vágyik otthonában, melyhez új színeket választana a falakra? Akkor Ön egy hosszú folyamat előtt áll, hiszen a falfestés, és az azt megelőző előkészületek nem is olyan egyszerűek, mint ahogy gondoljuk.

Ha minőségi munkára van szüksége, bízza kiváló festőinkre otthonát! Szolgáltatásainkkal kapcsolatos részletekkel és a festő árakkal kapcsolatban bátran keressen fel minket!

"Árak tekintetében minden egyes munkára, projektre személyre szabott az adottságokhoz igazodó optimális költségszámítást végzünk és adjuk meg ajánlatunkat."

Gamma Vas Szövetkezet