1. Gamma Vas
  2. »
  3. Építőipari munkák
  4. »
  5. Szigetelés, víz- és hőszigetelés

Szigetelés, víz- és hőszigetelés

 

Kis folttól az egész ház szigeteléséig!
A javítástól az új szigetelésig!
GARANCIÁVAL!

Vízszigetelés, hangszigetelés, hőszigetelésLapos-, és egyéb tetők vízszigetelése, falak, pincék vízszigetelése, belső falak hangszigetelése, aljzat, oldalfal, födém hőszigetelése, dryvitozás, üveg-, és kőzetgyapot szigetelések.

A szigetelés előnyei

Otthonunk szigetelése rengeteg energia megspórolásával jár együtt. De ne csak a téli hidegekre gondoljunk, amikor a szigetelés alacsonyabb fűtésszámlákat eredményez. Jusson eszünkbe, hogy a nyári melegekben is jóval komfortosabban érezhetjük magunkat a otthonunkban, hiszen a szigetelésnek köszönhetően nincs olyan hőség.
Mindezek mellett a szigetelés óvja az épületek anyagát is. A falszerkezet elemei így kevésbé vannak kitéve az időjárás viszontagságainak, így a szigetelés növeli ingatlanunk állapotát. Emellett a belső tér is szebb hatást kelt, hiszen a hőszigetelés hatására megszűnik a páralecsapódás. Így óvhatjuk falainkat az egészségre káros penészfoltok megjelenésétől.
Szigetelés hatására nő a falak hőtároló képessége, vagyis kevesebb energiát használunk fel. Így nem csupán a számláink összege csökken, de környezetünket is kíméljük ezzel a takarékoskodással.

Cégünk egyes területek, de akár a teljes ház szigetelését is vállalja kedvező áron. Ha szakértelmet keres, forduljon hozzánk bizalommal!

Rövid határidővel, garanciával, megbízható szakembergárdával vállalunk hőszigetelés, dryvitozás, vízszigetelés, hangszigetelés készítését és egyéb szigetelési munkákat.
Szakképzett kollégáink és szakszerszámaink, berendezéseink biztosítják a gyors és hatékony munkavégzést.

Kérjen ingyenes ajánlatot szigetelési munkákra!

"Árak tekintetében minden egyes munkára, projektre személyre szabott az adottságokhoz igazodó optimális költségszámítást végzünk és adjuk meg ajánlatunkat."

Gamma Vas Szövetkezet