1. Gamma Vas
  2. »
  3. Építőipari munkák
  4. »
  5. Víz-, gáz-, fűtés szerelés

Víz-, gáz-, fűtés szerelés

 

A javítástól az új rendszerek kiépítéséig!

Rövid határidővel, garanciával, megbízható szakembergárdával vállalunk víz, gáz, csatorna, és fűtésrendszerek kiépítése, gázkazánok, cirkók, konvektorok, kémények szerelése munkákat, engedélyeztetéssel.

Szakképzett kollégáink és szakszerszámaink, berendezéseink biztosítják a gyors és hatékony munkavégzést.GARANCIÁVAL!

- Víz-, csatorna-, gáz-, és fűtés rendszerek kiépítése.
- Gázkészülékek, tartozékok, szaniterek szerelése.
- Kémények, elvezetések építése, engedélyeztetése.

Hatékony fűtésszerelés rövid határidőn belül.

Otthonunk fűtésére alkalmas berendezések és rendszerek tekintetében napjainkban széles paletta áll az ingatlantulajdonosok rendelkezésére, melyek között üzemeltetési rendszer szerint számtalan klasszikus és jól bevált, valamint modern és komfortos megoldás is megtalálható.

Fűtési technológiától függetlenül, a különböző rendszerek folyamatos és rendszeres használata következtében számos meghibásodás fordulhat elő, amely igen kellemetlen lehet a lakók számára, ezért megbízható megoldásra van szükség.

Hatékony fűtésszerelés:

- Központi fűtésszerelés, légtelenítés, szabályozás
- Radiátorok cseréje
- Gázkazánok és konvektorok szerelése
- Padló- és falfűtési rendszerek szerelése
- Új rendszerek telepítése, valamint a régi elavult megoldások modernizálása
- A fűtési szezon kezdete előtti karbantartás és ellenőrzés

Cégünk sok éves tapasztalattal és számos elégedett ügyféllel a háta mögött vállal gyors és precíz fűtésszerelési megbízásokat, legyen szó rendszertelepítésről, felújításról, szabályzásról vagy hirtelen fellépő problémák gyors javításáról.

A gázrendszer és az elvezetés megbízható kiépítése

Manapság számos fórumon lehet hallani a gázüzemelésű rendszerek veszélyeiről és a karbantartás, valamint a megbízható kiépítés előnyeiről, hiszen sajnos a statisztikai adatok azt mutatják, minden évben számtalan baleset és súlyosabb esetekben haláleset fordul elő a nem megfelelően kivitelezett gázrendszer és szellőzés következtében.

A gázüzemelésű fűtőberendezések már régóta széles körben alkalmazott rendszerek, melyek felújítása és kiépítése során minden esetben szükséges kiemelt figyelmet fordítani a profi kivitelezésre, legyen szó lakossági vagy ipari felhasználókról, hiszen a gáz kellemetlen és veszélyes hatásai mindenki számára ismertek, továbbá a kémény és elvezető rendszerek kiépítése során tartós és korszerű megoldásokra érdemes törekedni.

Válasszon Ön is profi, megbízható gázszerelő szakembereket és szolgáltatásokat a gázrendszer és a szükséges elvezetés, szellőzés kiépítéséhez, melynek következtében minden baleset és tragédia megelőzhető

Kérjen ingyenes ajánlatot víz-, gáz-, fűtés szerelő munkákra!

"Árak tekintetében minden egyes munkára, projektre személyre szabott az adottságokhoz igazodó optimális költségszámítást végzünk és adjuk meg ajánlatunkat."

Gamma Vas Szociális Szövetkezet