1. Gamma Vas
  2. »
  3. Épület-üzemeltetés

Épületüzemeltetés

 

Az ESETI javítástól a TERVSZERŰ karbantartásig! GARANCIÁVAL!
1 db berendezéstől a komplett épületig!Épületek elektromos, gépészeti, mechanikus szerkezeteinek tervszerű ciklikus karbantartása.

A karbantartásokkal tervezhető és minimálisra csökkenthető az épületek üzemidő kiesése, és a hibák miatti állása.
A karbantartási szerződés keretein belül gépei, berendezései állandó felügyelet alatt, költséghatékonyabban és üzembiztosabban működnek.

Rövid határidővel, garanciával, megbízható szakembergárdával vállalunk eseti és tervszerű épületkarbantartási, épületfelügyeleti munkákat.
Szakképzett kollégáink és szakszerszámaink, berendezéseink biztosítják a gyors és hatékony munkavégzést.

Sokoldalú gondoskodás

Irodaépületek, társasházak, közintézmények zavartalan működéséhez állandó karbantartás szükséges. Mit kell érteni ezalatt? A megfelelő technikai háttér, a vezetékek, csövek, berendezések alkotják a modern épületek lelkét. Ezek mélyen a falakban és a kazánházakban, a műszerszekrények ajtaja mögött bújnak meg, de bármennyire is láthatatlanok, annál fontosabb a szerepük.
A különböző épületek karbantartása nem csak az időnként felmerülő hibák kijavításában merül ki. Gondoskodni kell a rendszeres ellenőrzésről, a komolyabb meghibásodások megelőzéséről, de ide tartozhat akár a takarítás és a vagyonvédelem is.

Gondoljon bele mennyi pénzt, időt és idegeskedést megtakaríthat egy összehangolt és megbízható csapat közreműködésével! Mi pontosan ezt nyújtjuk minden megrendelőnknek.
Nálunk egy helyen megtalál minden szolgáltatást, amire egy épület magas szintű üzemeltetéséhez szükség lehet.

Kérjen ingyenes ajánlatot épületek eseti és tervszerű karbantartására!

"Árak tekintetében minden egyes munkára, projektre személyre szabott az adottságokhoz igazodó optimális költségszámítást végzünk és adjuk meg ajánlatunkat."

Gamma Vas Szövetkezet