1. Gamma Vas
  2. »
  3. Gyorsszolgálat
  4. »
  5. Csőtörés, dugulás azonnali elhárítás

Csőtörés, dugulás azonnali elhárítás

 

Nem folyik le?
Eldugult?
Kellemetlen szagot, bűzt áraszt?

DUGULÁSELHÁRÍTÁS AZONNAL!Ha nem boldogul már az otthoni technikákkal, mi vállaljuk a duguláselhárítást Budapesten!
Egy dugulás lehet hosszabb folyamat eredménye, amit legtöbbször az olaj megtapadása okoz.
Rárakódnak az ételmaradékok, összegyűlnek és a mosogatóban nem megy le a víz.
A padlóösszefolyókban a hajszálak fennakadása miatt alakulhat ki komolyabb dugulás, míg az illemhelyekben legtöbbször hirtelen lép fel a probléma.

Amit kínálunk Önnek:

- WC-k, Bidék, Mosdók, Piszoárok, Mosogatók, Padlóösszefolyók, Csatornavezetékek dugulásának elhárítása
- Ingyenes kiszállással, rövid határidőn belül, garanciával, aljzat-, fal-, födém bontás nélkül végezzük el a dugulás elhárítását.

Tapasztalt kollégáink, modern kamerás duguláselhárító berendezéseink garantálják a biztos megoldást problémájára.

A jó duguláselhárítás legfőbb ismérve a gyorsaság.

Az eldugult eszközöket naponta többször használjuk, ezért fontos, hogy a lehető legrövidebb időn belül megszabadítsuk a nem kívánt elemektől.
Ráadásul, a régóta rakodó anyagoknak egészségkárosító hatásuk is lehet, emiatt szükséges ezen eszközök karbantartása, folyamatos ellenőrzése is.
Számunkra az Ön elégedettsége a legjobb ajánlólevél, amit kifogástalan munkánkkal érünk el házról házra.

Ha nem szeretne saját maga küzdeni a dugulással, hívjon minket és mi megoldjuk a gondot!

Duguláselhárítás Budapesten, profikkal!

1. Telefon, vagy e-mail bejelentés
2. Gyors kiszállás, DÍJMENTESEN! (Budapesten)
3. Hatékony duguláselhárítás, modern felszereléssel
4. Garanciavállalás az elvégzett munkára

A dugulások lehetséges okai

A dugulás minden háztartásban előfordulhat, ha nem ügyelünk kellőképpen a lefolyó szakszerű használatára. A dugulást számos tényező okozhatja, ami gyakran a mi hibánkból történik, így érdemes odafigyelni néhány apróságra. A dugulás ugyanis igen kellemetlen következményekkel jár és sokszor nem segítenek a házi módszerek a megszüntetésére, így érdemes ilyenkor szakemberre bízni a duguláselhárítást.

A mosogató dugul el leggyakrabban, ez sokszor a cső rossz lejtése miatt alakul ki, de az is lehetséges, hogy túl sok mosogatószert használunk. Az is előfordulhat, hogy túl kevés meleg vízzel mosogatunk, amely a mosogatószert jobban feloldja, mint a hideg víz, ezáltal könnyebben jutna le a csövön. Érdemes mosogatás előtt az ételmaradékokat a kukába dobni, és emellett műanyag szűrőt alkalmazni, ha mégis maradnának nagyobb szennyeződések edényeinken.

Ha Önnek is gyors és precíz duguláselhárításra van szüksége, mert a házi módszerek már nem segítenek, keressen fel minket!

Hogyan előzzük meg a dugulást?

Felbugyogó víz, reménytelenül megrekedt mosogatólé, makacs eltömődés. Ismerős jelek, ugye? A dugulás az egyik legbosszantóbb háztartási problémák közé tartozik. Elég egy kis figyelmetlenség, és máris megtörtént a baj, ami csak bosszúságot, időveszteséget, kellemetlen szagokat okoz.
Kis odafigyeléssel a komoly dugulás megelőzhető. Alkalmazza a következő praktikákat és kerülje el e felesleges kellemetlenségeket!

- Öntsön havonta egyszer pár liter felforralt vizet, ecettel elkevert vizet a lefolyóba, ez hatásos adalék a tisztításra.
- A duguláselhárítás másik hatékony eszköze a szódabikarbóna és a trisó. Két liter vízbe tegyen három evőkanál szódabikarbónát, forralja fel és öntse a lefolyóba. Ha egy egész flakon trisót önt a lefolyóba és egész éjszaka állni hagyja, majd reggel leöblíti forró vízzel, az is lehet megoldás.
- A lefolyótisztítóból gél állagú a legjobb választás, de ne vigyük túlzásba a használatát, ebből elég havonta pár dl.
- Ne csak a látható helyeken takarítsunk: a mosogató szifonját három havonta, a padlóösszefolyót hat havonta alaposan tisztítsuk ki.
- Olajat és zsiradékot szigorúan tilos a mosogatóba önteni, a WC helyett pedig a kukában landoljanak a mindennapos használatra alkalmas higiéniai és kozmetikai termékek, kiegészítők.

Ha a fent említett házi praktikák közül egyik se válik be, kérje segítségünket, készségesen állunk rendelkezésére mindenfajta dugulási probléma esetén!
Ha megtörtént a baj, bízza ránk a dugulás elhárítást, és forduljon hozzánk bátran felmerülő kérdéseivel!
Budapesti cégünk arra szakosodott, hogy hatékony, azonnali megoldásokat nyújtson minden Pest megyei lakosnak, akiknek lefolyócsöve eltömődött.

Szakembereink megoldást nyújtanak az eltömődött WC-k, bidék, mosdók, piszoárok, mosogatók, padlóösszefolyók, csatornavezetékek javításában. Cégünk profiljába továbbá beletartozik a vízvezetékek, gázkészülékek és csőtörések javítása is.

Ne habozzon felkeresni minket, garantáljuk, hogy azonnali és gyors megoldásokat nyújtunk a duguláselhárításra! Tájékozódjon árainkról, és ha Önnél is fennáll a dugulás veszélye, akkor mielőbb vegye fel velünk a kapcsolatot!

"Árak tekintetében minden egyes munkára, projektre személyre szabott az adottságokhoz igazodó optimális költségszámítást végzünk és adjuk meg ajánlatunkat."

Gamma Vas Szociális Szövetkezet