1. Gamma Vas
  2. »
  3. Gyorsszolgálat
  4. »
  5. Tetőjavítás

Tetőjavítás

 

Beázik?
Omladozik?
Balesetveszélyes?

A tetőszerkezet egy különösen kényes pontja a háznak. Sokan nem tudják, de a tetőn keresztül illan el a fűtési energia közel 30%-a. Ezért a megfelelő tetőszigetelés és a tető hibáinak azonnali javíttatása elengedhetetlen, ha nem szeretnénk többet költeni fűtésre és viselni a beázás költségeit.

Télen különösen nagy figyelmet kell fordítanunk a tetőszerkezet optimális állapotának megőrzésére. A fagyok és a csapadék kikezdhetik a régi tetőket, ami által könnyedén beázhat a tetőtér, idővel pedig a ház érintett része is. Ez nem csak statikai szempontból veszélyes, hanem egészségügyileg sem megfelelő, a párás helyen gyorsan szaporodó organizmusok miatt. Ha beázást tapasztal, forduljon szakértő tetőjavító csapatunkhoz!

Emellett fontos megemlíteni azt is, hogy a nagy mennyiségű hó hullása és megtelepedése a tetőn súlyos szerkezeti károkat okozhat. Ha úgy érzi, hogy a háztető nem biztos, hogy kibírna egy nagyobb havazást, előzze meg a bajt!

Tetőjavítással kapcsolatban, bátran keressen minket!Tetőcserép visszahelyezés, pótlás, tetőléc, szarufa javítások, bádog javítások, kémény javítás, falazás, fedlap pótlás, lambéria és széldeszkázat javítása.

Ingyenes kiszállással, rövid határidőn belül, garanciával, javítjuk házának tetejét, szüntetjük meg beázását illetve hárítjuk el balesetveszélyességét.

Tapasztalt kollégáink, megfelelő-, speciális berendezéseink garantálják a biztos megoldást problémájára.

Az adott munkákra egyedi, kedvező ajánlatot adunk Önnek!

Gamma Vas - Veszélymentesítés!

"Árak tekintetében minden egyes munkára, projektre személyre szabott az adottságokhoz igazodó optimális költségszámítást végzünk és adjuk meg ajánlatunkat."

Gamma Vas Szövetkezet