1. Gamma Vas
  2. »
  3. Épület-üzemeltetés
  4. »
  5. Vagyonvédelem, őrzés-védés

Vagyonvédelem, őrzés-védés

 

Az elektromos vagyonvédelemtől az élő erős őrzésig!
FELELŐSSÉGBIZTOSÍTÁSSAL!Felelősségbiztosítással, leinformált, megbízható szakembergárdával vállalunk elektromos vagyonvédelem, riasztó, kamerarendszer kiépítés, üzemeltetés, valamint élőerős őrzés, élőerős védelem, portaszolgálat munkákat.

Vigyázunk ingatlanjára!

Cégünk számos egyéb szolgáltatása között megtalálható az épületüzemeltetés is. Vállaljuk különféle ingatlanok, épületek őrzését, illetve vagyonvédelmét. Önnek mostantól nem kell fölöslegesen aggódnia az illetéktelen behatolók, vandálok, betörők miatt, mert mi gondoskodunk ingatlanja akár 24 órás biztonságáról.
Legyen szó elektromos védelmi rendszer, riasztó vagy kamera beszereléséről, mi kizárólag a legkorszerűbb technológiát alkalmazzuk és a legkiválóbb minőségű berendezésekkel dolgozunk.

Mindemellett szakképzett és tapasztalt személyi állománnyal rendelkezünk, így őrző-védő csapatunk készségesen áll az Ön rendelkezésére. Embereink több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek a vagyonvédelem területén és minden szituációt biztonsággal kezelnek.

Keressen minket bizalommal és bízza ránk a vagyonvédelmet! További információkét bátran forduljon hozzánk elérhetőségink bármelyikén, kollégáink készséggel segítenek Önnek!

Épületüzemeltetés profikkal

Az ember már nem érzi magát biztonságban a saját otthonában sem, ezért egyre népszerűbbek az elektromos vagyonvédelmi berendezések az otthonokban. Ezeknek a beszerelésével azonban még nem ér véget a munka, hiszen rendszeres karbantartást igényelnek, működésüket gyakran ellenőrizni kell, hogy a vészhelyzetben kiválóan használhatóak legyenek. A kamerák felvételeit tárolni kell, addig, amíg szükséges és ezeknek a felügyelete is az épületüzemeltetés feladata.

Ha Ön is szeretné megelőzni a betöréseket, építtessen ki vagyonvédelmi rendszert otthonában profi szakemberek segítségével! Épületüzemeltetési feladatokkal forduljon bátran cégünkhöz, segítünk Önnek, hogy biztonságban érezze magát lakásában. Keressen fel minket kérdéseivel!

Kérjen ingyenes ajánlatot vagyonvédelmi munkákra!

"Árak tekintetében minden egyes munkára, projektre személyre szabott az adottságokhoz igazodó optimális költségszámítást végzünk és adjuk meg ajánlatunkat."

Gamma Vas Szociális Szövetkezet